23 establiments ja són "Tourist friendly"

Última revisió 12-12-2019 23:31
15/04/2014

Malgrat Turisme SL i l'Associació de Comerciants de Malgrat Centre posen en marxa la campanya Tourist friendly el proper mes de maig. Avui dimarts, 23 establiments han rebut la seva certificació com a Tourist friendly, de mans de l'alcaldessa Conxita Campoy. Aquesta campanya pretén apropar el turisme al comerç del poble.

Després de rebre dues sessions de formació -d'idiomes i d'informació local- 23 establiments de l'Associació de Comerciants Malgrat Centre han rebut la certificació com a Tourist friendly, és a dir, establiment amic del turista. Aquestes botiguers oferiran descomptes i ofertes als turistes a través d'unes targetes, que es repartiran a l'Oficina de Turisme de l'Àncora i de Ca l'Arnau a partir del proper mes de maig.

Tourist friendly és el nom de la campanya que cerca apropar els turistes que visiten Malgrat de Mar, que s'allotgen al Passeig Marítim, fins al comerç local. L'alcaldessa, Conxita Campoy, ha animat als comerciants a continuar fent propostes per promoure el sector i ha ofert el suport de l'Ajuntament per portar-les a terme. La presidenta de l'Associació de Comerciants de Malgrat Centre, Cèlia Hernández, ha agraït la col·laboració dels botiguers en aquesta iniciativa i també ha apostat per continuar treballant en aquesta línia.

23 establiments ja són
23 establiments ja són "Tourist friendly"