4a Shopping Night Malgrat, aquest dissabte

Última revisió 12-12-2019 23:09
14/05/2018

Malgrat de Mar torna a apostar per promocionar el comerç local. La Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi organitza la quarta edició de la Shopping Night aquest dissabte 19 de maig. La festa, que compta amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Malgrat, inclou la desfilada, els Flaixos de Moda i l'Espai Gastronòmic.

La Shopping Night començarà a la tarda, a les 18 h, a la plaça de l'Església, amb els Flaixos de moda. Els models desfilaran amb articles dels comerços Bikoka, De peu, Sisters, Calçats Glòria, Xaloc, An Íntim, Gibert, Cukadas, Massó Moda, Joieria Blanco, Racons del Món, Mònica Brun, Cal Tapi, Mora Joiers, Roser Itchart i Margarit Joieria. A més, els models estaran pentinats i maquillats pels establiments Singulars, Carme Pascual i Corpore.

A les 21:30 h hi haurà la desfilada al Parc de Can Campassol, a la qual els models lluiran articles de roba i sabateria dels comerços Calcetes i Mitjons, Twinner Ekipat, Love & Paradise, Miki Moda, Cóseme un cuento, Francesc Cano, Planet Sport, Bosch i Lange Paradise. Josep Ponsa i Corpore faran el servei de perruqueria i maquillatge de la desfil·lada.

La quarta edició de la Shopping Night també torna a apostar per la gastronomia. A partir de les 18 h al carrer Carme i Peixateries Velles hi haurà l'espai gastronòmic amb 6 establiments del poble. També hi haurà actuació musical amb el grup Red Shoes davant de l'Ajuntament a les 22:30 h.

4a Shopping Night Malgrat
4a Shopping Night Malgrat