6a Festa de l'Esport i reconeixement a un centenar d'esportistes locals, aquest dissabte

Última revisió 12-12-2019 23:11
05/06/2017

La Regidoria d'Esports organitza aquest proper dissabte la sisena edició de la Festa de l'Esport. Per segon any consecutiu, la Festa de l'Esport se celebrarà al Camp Municipal d'Esports matí i tarda, i enguany com a novetat, inclourà l'acte que fa un reconeixement públic a un centenar d'esportistes i equips malgratencs que han destacat durant la temporada 2016-2017.

La Festa de l'Esport l'organitza l'Ajuntament en col·laboració amb les entitats esportives del poble, en la qual nens i nenes poden provar diferents disciplines com futbol, atletisme, hoquei patins, bàsquet, entre molts altres.

20 entitats esportives -Club Esportiu Olímpic Malgrat, Club de Judo, Club Esportiu Malgratenc Patinatge, Club d'Escacs Malgrat, Penya Avi Xaxu, Associació Patinatge Artístic, Esport Ciclista Malgrat de Mar, Club d'Atletisme Malgrat, Club Patí Malgrat, Agrupació Esportiva Alt Maresme (AECAM), Associació Formació Esportiva, Inter Esportiu Malgrat CFS, Associació Catalana de Kenpo Karate, Associació Ciclista BTT Los Chivos, Club Deportivo Malgrat, MRT Cycling Club Malgrat, Club Tennis Malgrat, Club esportiu de kitesurf Malgrat de Mar, Grup Excursionista Malgratenc i MES Malgrat- participaran a la 6a edició de la Festa de l'Esport. Les entitats que hi participen per primer cop són MRT Cycling Club Malgrat, Associació Ciclista BTT Los Chivos i Associació Catalana de Kenpo Karate.

El complex esportiu MES Malgrat oferirà una master classe de zumba a les 11 h i una de Body Kombat a les 17 h. Els nens i nenes que vulguin poden portar la bicicleta, els patins i el casc per participar a les diferents proves esportives que s'organitzaran. El regidor d'Esports, Miquel Àngel Ruiz (JXM), ha fet una crida als nens i nenes a participar-hi a les activitats de la Festa de l'Esport.


Reconeixement als esportistes locals

Per altra part, la Regidoria d'Esports també celebrarà dissabte dins la Festa de l'Esport l'acte de reconeixement públic als esportistes i equips malgratencs que han destacat durant la temporada 2016-2017. L'acte tindrà lloc a les 18.30 h al Camp Municipal d'Esports. Amb aquesta iniciativa, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Malgrat de Mar fa un reconeixement públic i felicita els esportistes i equips del poble que han assolit èxits esportius recentment, i els que s'ho mereixen pel seu esforç i dedicació.

6a Festa de l'Esport i reconeixement a un centenar d'esportistes locals
6a Festa de l'Esport i reconeixement a un centenar d'esportistes locals