7a Festa de l'Esport i reconeixement a 75 esportistes locals, demà dissabte

Última revisió 12-12-2019 23:09
15/06/2018

La Regidoria d'Esports organitza demà dissabte la setena edició de la Festa de l'Esport. La Festa de l'Esport tornarà a celebrar-se per tercer any consecutiu al Camp Municipal d'Esports matí i tarda. La Regidoria d'Esports també farà el reconeixement públic a 75 esportistes locals que han destacat durant la temporada 2017-2018

La Festa de l'Esport l'organitza l'Ajuntament en col·laboració amb les entitats esportives del poble, en la qual nens i nenes poden provar diferents disciplines com futbol, karate, judo, patinatge, ciclisme, atletisme, tennis, hoquei patins, bàsquet, entre molts altres. La jornada esportiva se celebrarà al Camp Municipal d'Esports de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h.

20 entitats esportives -Club Esportiu Olímpic Malgrat, Club de Judo, Club Joventut Handbol, Club Esportiu Malgratenc Patinatge, Club d'Escacs Malgrat, Penya Avi Xaxu, Associació Patinatge Artístic, Esport Ciclista Malgrat de Mar, Club d'Atletisme Malgrat, Club Patí Malgrat, Agrupació Esportiva Alt Maresme (AECAM), Associació Formació Esportiva, Inter Esportiu Malgrat CFS, Associació Catalana de Kenpo Karate, Associació Ciclista BTT Los Chivos, Club Deportivo Malgrat, MRT Cycling Club Malgrat, Club Tennis Malgrat, Club esportiu de kitesurf Malgrat de Mar, Grup Excursionista Malgratenc i MES Malgrat- participaran a la 7a edició de la Festa de l'Esport, oferint a nens i nenes, la possibilitat de practicar diversos esports.

El complex esportiu MES Malgrat oferirà una master classe de zumba a les 11 h. Els nens i nenes que vulguin poden portar la bicicleta, els patins i el casc per participar a les diferents proves esportives que s'organitzaran. El regidor d'Esports, Miquel Àngel Ruiz (JXM), ha fet una crida als nens i nenes a participar-hi a les activitats de la Festa de l'Esport.


Reconeixement als esportistes locals

Per altra part, també es farà dins la Festa de l'Esport a la tarda l'acte de reconeixement públic als esportistes i equips malgratencs que han destacat durant la temporada 2017-2018. L'acte tindrà lloc a les 19 h al Camp Municipal d'Esports.

7a Festa de l'Esport i reconeixement a 75 esportistes locals
7a Festa de l'Esport i reconeixement a 75 esportistes locals