Adjudiquen el servei de poda d'arbres per als 2 propers anys

Última revisió 12-12-2019 23:10
13/02/2018

La Junta de Govern Local ha adjudicat aquest migdia el contracte del servei de poda d'arbres i palmeres de parcs i jardins del poble per als anys 2018 i 2019 a l'empresa Estudios y Contratas Silvícolas S.L. per un import de 44.696,01 euros.

El cost del servei de poda aquest 2018 serà de 18.549,54 euros i el de l'any vinent, 26.16,47 euros.

La junta també ha aprovat la contractació de subministrament de vestuari per als agents de la Policia Local per un import de 15.833,8 euros i inclou armilles, jerseis, pantalons, folre polar, botes, guants, gorres, corbates i cinturons, entre d'altres.

A més, s'ha donat llum verd a la contractació del servei de veterinari a la Clínica Veterinària Alt Maresme S.L.P. per un contracte d'un any i un import de 12.600 euros per atendre les necessitats del control de gossos i gats i altres animals abandonats, malalts o perduts, així com els derivats de la recollida -acolliment, esterilització i eutanàsia, si s'escau.

També s'ha adjudicat el sevei de manteniment i renovació del software antivirus McAfee Endpoint Protection Suite per 150 llicències i 2 anys a l'empresa Distribuidora de Servicios Antivirus S.L. per un import de 6.093,17 euros.

S'ha adjudicat a l'empresa Cran Consulting S.L. el servei d'instal·lació de la infraestructura de Pandora a un servidor Windows de l'Arxiu per un import de 1.672,47 euros.

Per altra part, la Junta de Govern Local ha adjudicat el servei d'assessorament tècnic de lluita intergrada biològica dels Espais Verds de Malgrat de Mar a Mònica Bedós Balsach per un import de 6.050 euros.

A més, s'ha adjudicat els treballs de disseny i maquetació dels 4 números de la revista municipal Re-Viu que el govern vol editar aquest any -al febrer, abril, agost i desembre- a Josep Boix Torrent per un import de 7.986 euros.

La junta també ha adjudicat el servei d'integració del sistema de vídeo acta dels plens municipals a l'empresa Ambiser Innovaciones S.L. per un import de 7.864 euros. Aquest sistema permetra tenir la gravació de les sessions plenàries amb validesa legal i a més, retransmetre-les en directe.

La junta també ha renovat el conveni entre l'Ajuntament de Malgrat i Mar i l'empresa Hermes Comunicacions S.A. -editora del diari El Punt-Avui- per a publicar publicitat institucionals de l'Ajuntament,així com els edictres i anuncis oficials, i 2 subscripcions al diari durant 1 any i per un import de 5.000 euros.

A més, el govern municipal ha contractat a l'empresa Josep Boix per als treballs d'aplicació de la nova marca de Malgrat de Mar per un import de 9.619,50 euros. La idea és presentar i implementar la nova marca del poble coincidint amb la celebració de la festivitat de Sant Jordi.

La junta també ha contractat la Fundació Esplai de Girona perquè imparteixi el curs de monitors/es de lleure infantil i juvenil durant el mes d'abril i maig. Aquesta contractació té una despesa de 4.200 euros. A més, la junta ha aprovat un preu públic de 80 euros per a la inscripció dels alumnes al curs.

A més, s'ha donat llum verd a la ratificació de la sol·licitud de subvenció a la Diputació de Barcelona de 4.000 euros per al projecte MalgrART i de 8.700 euros per al festival Arrela't.

La junta també ha aprovat la política de desenvolupament de la Col·lecció de la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar, que és un text de referència que conté els principis i criteris que regeixen la selecció dels fons documentals de la biblioteca, així com la forma d'adquisició, el seu processament i la seva conservació.

A més, s'ha aprovat l'adhesió de l'Ajuntament de Malgrat de Mar al "Protocol d'execució de les diligències de llançament als partits judicials de Catalunya" amb el compromís de complir el que es diposa en el mateix.

La junta també ha contractat l'empresa Sib Traning S.L.U. perquè imparteixi el curs "Manipulació d'aliments i al·lèrgens alimentaris" els dies 9 i 16 de març per un import de 406,57 euros. A més, s'ha contractat la Fundació Cecot Persona i Treball per impartir el taller "Dones que ho podem tot: canvis i cerca de feina després dels 45 anys" de 12 hores de durada els dies 6, 13 i 20 de març per un import de 1.471,57 euros.