Alumnes de l'IES Ramon Turró fan demà un programa d'entrevistes sobre la Guerra Civil i la postguerra en directe per Ràdio Malgrat

Última revisió 14-01-2020 16:04
29/01/2008

Alumnes de 4t d'ESO de l'IES Ramon Turró enceten demà dimecres el cicle de programes en directe a Ràdio Malgrat amb "Experiències viscudes sobre la Guerra Civil i la postguerra". El programa d'entrevistes s'emetrà des de la sala de plens de l'Ajuntament de 15 a 16 h de la tarda. És el tercer any consecutiu que els alumnes de l'institut fan programes de ràdio com a complement pràctic de les classes teòriques del crèdit variable "Fem ràdio".

Aquesta activitat periodística a Ràdio Malgrat és una manera de treballar i experimentar el contacte directe amb els mitjans de comunicació. Els alumnes treballen la part teòrica a classe i la pràctica, a Ràdio Malgrat, fora d'horari escolar.
Aquest any s'han programat quatre sessions al voltant d'un tema genèric "Experiències viscudes", que donaran lloc a tres programes d'entrevistes en directe a més a més del de demà dimecres:

-"Experiències de divertiments d'abans i d'ara", que s'emetrà el 6 de febrer des de la sala de plens de l'Ajuntament de 15 a 16 h de la tarda.
-"Vivències ben agradables", que s'emetrà el 13 de febrer des dels estudis de Ràdio Malgrat de 15 a 16 h de la tarda.
-"Dificultats viscudes", que s'emetrà el 20 de febrer des dels estudis de Ràdio Malgrat de 15 a 16 h de la tarda.

La iniciativa resta oberta a tothom del poble que vulgui participar-hi per explicar les seves experiències. Està previst que també en prenguin part alumnes de 2n de Batxillerat que hi col·laboraran de manera voluntària. Aquesta feina permetrà fer una gravació que es presentarà al concurs "Digues-com", que organitza Com Ràdio.