Aprovats dos ajuts més dins el programa d'arranjaments d'habitatges de persones grans

Última revisió 12-12-2019 23:10
24/01/2018

La Junta de Govern Local va aprovar ahir dimarts les dues darreres actuacions que es van portar a terme l'any passat per arranjar l'habitatge de persones grans. Aquest programa té com a objectiu garantir una millora de les condicions de seguretat i higiene de les persones grans més vulnerables i afavorir l'accessibilitat, l'autonomia personal i la qualitat de vida a casa seva. L'any 2016 es va arranjar 16 habitatges de persones grans a Malgrat de Mar.

El govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, va aprovar ahir dos ajuts per valor de 533,24 euros, 277,65 euros un i 255,59 l'altre. Entre les accions que es porten a terme dins el programa d'arranjament hi ha el de substituir banyeres per dutxes.

La Junta d'ahir dimarts també va aprovar que l'Ajuntament es fa càrrec d'ajuts per a l'adquisició de llibres escolars d'aquest curs per valor de 472,34 euros. Per altra part, es va aprovar el cànon trimestral que durant aquest any haurà de pagar l'empresa adjudicatària del servei d'aigua potable, Aigües Potables de Malgrat S.A. a l'Ajuntament de Malgrat de Mar, el qual serà de 8.123,09 euros.

La Junta del 16 de gener

Per altra part, la Junta de Govern Local de la setmana passada va aprovar la relació de crèdits incobrables presentada per l'Organisme de Gestió Tributària, el qual ascendeix a 103.298,64 euros, en concepte de diferents impostos, com són; vehicles i tracció mecànica, béns immobles i clavagueram, entre molts altres.

També es va aprovar les Aules d'Estudi d'aquests mesos de gener i febrer. Les Aules d'Estudi són una iniciativa de la Regidoria de Joventut que vol donar resposta a aquells joves del municipi que fan Batxillerat, Universitat i/o Mòduls de Formació Professional i que en època d'exàmens no tenen un espai propi per a poder estudiar correctament i amb tranquil·litat. L'any 2016 les Aules d'Estudi van tenir 171 alumnes i el 2017, 237.

La junta de la setmana passada també va aprovar la despesa que va costar la Cavalcada de Reis de l'Orient del 5 de gener, 23.500,11 euros.