Aproven el projecte d'urbanització per obrir l'avinguda Mediterrània

Última revisió 12-12-2019 23:09
02/05/2018

La Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha aprovat aquest matí el projecte d'urbanització per obrir l'avinguda Mediterrània i connectar-la amb el carrer de Sant Elm.

La Junta de Govern Local d'avui també ha aprovat l'adjudicació de l'explotació del servei d'una guingueta de begudes i gelats a la Platja de Malgrat Centre durant la temporada d'estiu fins el 31 d'octubre a canvi d'un cànon de 4.650 euros.

També s'ha aprovat una despesa de 1.549,98 euros en concepte de col·laboració en l'organització del 34è Campionat de Catalunya de Futbol Sala i el 13è Campionat de Catalunya de Tennis dels Special Olympics-ACELL, que se celebraran a Malgrat de Mar aquest diumenge 6 de maig.

La Junta també ha donat llum verd a l'acció de promoció de l'Àrea de Serveis Econòmics de l'Ajuntament a l'empresa Sing&Travel per a l'organització d'una nova edició del Gospel Weekend del 4 al 6 de maig per un import de 1.210 euros.

A més, s'ha aprovar una despesa de 1.000 euros en concepte de pagament de la quota anual de la participació de l'Ajuntament a l'Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació.