Aproven el projecte i liciten les obres de l'obertura de l'avinguda Mediterrània

Última revisió 12-12-2019 23:09
10/07/2018

La Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha tirat endavant aquest migdia l'aprovació definitiva del projecte d'obertura de l'avinguda Mediterrània i connexió amb el carrer de Sant Elm. També ha aprovat la licitació de les obres d'aquest projecte, que té un pressupost d'1.578.533,80 euros.

La Junta també ha donat llum verd a l'aprovació inicial de la memòria valorada de la rotonda del Camí del Pla amb l'avinguda Mediterrània i Carme. La memòria ha estat redactada pels serveis tècnics municipals i té un pressupost de 24.882,99 euros.

A més, s'ha encarregat els treballs de redacció del Pla Espacial i Documentació ambiental estratègic per a la restauració del camp de tir a l'empresa Imbrica Environement & Engeerering SL per un import de 6.534 euros.

S'ha aprovat els serveis necessaris per a la celebració de la Fira d'Estiu, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana, i que ascendeixen a 7.281,54 euros.

Per altra part, la Junta també ha tirat endavant l'aprovació dels convenis de pràctiques entre l'Ajuntament i Fundació Esplai i Minyons per a 4 joves i una gratificació de 960 euros per als monitors que realitzen la part pràctica del curs de Monitors d'Activitats de Lleure Infantil i Juventil al Casal d'Estiu Municipal 2018, que es donarà un cop finalitzat tot el període de pràctiques amb aprofitament.