Clouen un nou taller de la memòria, el primer que es fa al Centre Cívic

Última revisió 12-12-2019 23:31
15/04/2014

La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania ha tancat avui al migdia un nou curs d'entrenament de la memòria per a majors de 60 anys. Aquest curs, que proporciona pautes per exercitar la memòria, s'ha impartit per primer cop al Centre Cívic.

El regidor Joan Mercader, en substitució de la regidora d'Acció Social i Ciutadania, Mercè Mora, ha estat l'encarregat d'acomiadar el taller i lliurar els diplomes acreditatius a les persones que hi han participat. Els participants s'han manifestat satisfets del curs, que imparteix Lluïsa Morago des de 2001. Joan Mercader s'ha interessat pel desenvolupament del curs i el nivell de satisfacció dels participants. A més, el regidor els ha encoratjat a prendre part en altres activitats que s'organitzen al Centre Cívic.

Aquest taller permet adquirir coneixements per a la millora del record, els mecanismes i factors que influeixen en el seu funcionament. Lluïsa Morago també ha explicat que en aquest curs s'ha potenciar les actituds positives i hàbits saludables i beneficiosos per a l'organisme i el cervell, com beure aigua. En aquest taller han participat 11 persones, entre elles una dona de 88 anys.

Clouen un nou taller de la memòria
Clouen un nou taller de la memòria