Concert de Cercavins i Pepet i Marieta per a aquest Sant Joan 2012

Última revisió 14-01-2020 15:37
13/06/2012

La festa de Sant Joan i la Flama del Canigó d'enguany tindran com a protagonistes els grups Cercavins i Pepet i Marieta. Prèviament al concert, hi haurà sopar popular a la plaça de Xesco Boix.

La revetlla, organitzada pel Grup Excursionista Malgratenc i l'Ajuntament, ja té el programa a punt:
><br>
><br> -19:30 h
><br>Arribada de la Flama del Canigó a la rotonda del monument a la Sardana
><br> -20:30 h
><br>Cercavila en bicicleta amb la Flama del Canigó des de l'avinguda dels Països Catalans fins a la plaça de l'Església (recorregut: passeig marítim, plaça de l'Àncorca, avinguda del Bon Pastor, Germanes Torrell, Passada, Girona, avinguda Mediterrània, Camí del Pla, Llibertat, Sant Elm, Sant Esteve, Escoles, Fonlladosa, Carme i plaça de l'Església)
><br> -21 h
><br>Cercavila a peu amb la Flama fins a la plaça de Xesco Boix (recorregut: carrer de Mar, Sant Elm, Llibertat, Abat Oliva i Camí de la Pomereda)
><br> -21:45 h
><br>Lectura del manifest d'Òmnium Cultural a la plaça de Xesco Boix a càrrec de mossèn Salvador Gras. Espectacle pirotècnic i encesade la foguera de Sant Joan
><br> -22 h
><br>Sopar popular amb música ambient a la plaça de Xesco Boix
><br> -24 h
><br>Inici del concert de Cercavins i Pepet i Marieta
><br> La celebració de Sant Joan compta també amb la col·laboració d'Esport Ciclista Malgrat, Colla de Geganters de Malgrat, Colla de Diables de Malgrat, Agrupament Escolta i Guia de Sant Nicolau, Estudi Robopep, Xarcuteria-carnisseria Alfonso, Impremta Grafipons i Aula de Música Contrapunt.
><br>
><br>
><br>Per a més informació: GEM
><br

Concert de Cercavins i Pepet i Marieta per a aquest Sant Joan 2012
Concert de Cercavins i Pepet i Marieta per a aquest Sant Joan 2012