Dos detinguts en un dispositiu policial a Malgrat i altres pobles contra el tràfic de material robat

Última revisió 14-01-2020 15:37
18/10/2012

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Arenys de Mar van realitzar el 8 d'octubre un dispositiu conjunt amb Policia Local i Cos Nacional de Policia pel robatori i tràfic de coure i altres metalls. Aquest operatiu es va dur a terme simultàniament als polígons industrials de Pineda de Mar, Malgrat de Mar i Tordera. El resultat de l'actuació va ser d'un total de 109 persones identificades i 67 vehicles escorcollats amb dos detinguts per incompliment de la Llei d'estrangeria i dos imputats per un

A nivell administratiu es varen efectuar un total de 32 denúncies administratives, 17 denúncies de la Unitat de Transports de la Regió Policial Metropolitana Nord (RPMN), de les quals, 14 per excés de càrrega, una per manca de tarja de transports i dues per manca de document de control; i 14 denúncies de la Policia Local, de les quals, 7 per transports, dues per ordenances de civisme i 5 denúncies per infraccions de trànsit, concretament, tres per manca d'ITV, una per manca d'assegurança i una per tenir el permís de conducció B caducat.

Així mateix, es va procedir a la immobilització d'un vehicle per excés de pes.

En aquesta actuació van participar-hi, per part del Cos de Mossos d'Esquadra, agents de seguretat ciutadana, agents del grup d'investigació, proximitat i unitat de Transports de la RPMN. També van treballar en el dispositiu i de manera coordinada membres de la policia local de Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Tordera i membres de la Unitat d'Estrangeria del Cos Nacional de Policia.

Font: Servei de Comunicació de Mossos d'Esquadra