El Centre Cívic celebra avui un berenar amb les Cuineres de Sils

Última revisió 12-12-2019 23:31
25/04/2014

Les Cuineres de Sils participaran avui divendres en un acte, organitzat pel Centre Cívic. Un berenar amb les Cuineres de Sils és la cloenda d'un projecte que s'ha portat a terme en els darrers mesos amb la voluntat de dinamitzat el Centre Cívic i els barris. L'acte començarà a les 17 h.

A través de la cuina, s'ha portat a terme una activitat dinàmica, propera i participativa entre les persones usuàries del Centre Cívic amb la intenció de crear vincles i relacions. La cuina és, a totes les cultures i edats, un senyal d'hospitalitat i proximitat. És per això que a través d'aquest fil conductor, s'ha portat a terme aquest projecte, que ha donat com a fruit moltes entrevistes i anècdotes, que seran recollides en una petita publicació que explicarà receptes culinàries, però també sentiments, emocions i reflexions personals. 35 persones han participat en aquesta experiència.

La cloenda d'aquesta iniciativa tindrà lloc aquesta tarda i s'ha convidat a participar-hi a les Cuineres de Sils, com a exemple de col·lectiu que va nèixer al voltant de la cuina. Les Cuineres de Sils explicaran com ha anat evolucionant el seu projecte i que suposa per a elles formar part d'un grup actiu social i culturalment.

La regidora d'Acció Social i Ciutadania, Mercè Mora, serà l'encarregada de donar la benvinguda aquesta tarda a les 17 h. Les Cuineres de Sils explicaran la seva experiència i Malgrat explicarà el seu projecte portat a terme aquests mesos. L'acte inclourà música i finalitzarà amb un berenar.

El Centre Cívic celebra avui un berenar amb les Cuineres de Sils
El Centre Cívic celebra avui un berenar amb les Cuineres de Sils