El Centre Cívic obre inscripcions per als nous tallers d'hivern el proper dilluns 13 de gener

Última revisió 12-12-2019 23:32
09/01/2014

L'equipament municipal del Centre Cívic estrena agenda d'activitats per a aquest hivern. El termini d'inscripcions per participar en els tallers s'obre el proper dilluns 13 i s'allargarà fins el 23 de gener. Per altra part, el Centre Cívic va estrenar pàgina a la xarxa social Facebook el passat mes de desembre, des d'on informa de la seva activitat.

Les inscripcions per als tallers i cursos de l'agenda d'hivern es poden formalitzar del 13 al 23 de gener al Centre Cívic de dilluns a divendres de 9 h a 13.30 h i de 15.30 h a 20 h. Aquest termini es pot allargar si hi ha alguna activitat amb places disponibles.

La nova agenda d'activitats del Centre Cívic inclou novetats com ara els tallers d'esgrima escènica, de clown, de moda i reciclatge, d'art in english for kids, d'iniciació a l'acrobàcia i d'elaboració de disfresses. L'agenda manté activitats molt consolidades i fins i tot, dobla les sessions d'algunes, davant la demanda de places.

Després de la bona acollida dels tallers de tardor, s'ha optat per consolidar les activitats amb molt bona acceptació i complementar-les amb d'altres de noves. Aquesta programació és dinàmica i s'adapta a les necessitats i suggeriments expressats pels propis usuaris del centre. La nova agenda manté l'esperit del Centre Cívic de no voler ser un centre de referència artística ni de creació de l'art per l'art. És a través de la cultura i l'art, que vol ser un dinamitzador social.


Per a més informació de les activitats: Agenda d'hivern


Per a més informació sobre la pàgina a Facebook: Centre Cívic

El Centre Cívic obre inscripcions per als nous tallers d'hivern el proper dilluns 13 de gener
El Centre Cívic obre inscripcions per als nous tallers d'hivern el proper dilluns 13 de gener