El Magatzem Reial de Joguines obre les portes aquest divendres

Última revisió 12-12-2019 23:19
15/12/2015

Ses Majestats els Reis d'Orient tindran aquest Nadal un Magatzem Reial de Joguines a Malgrat de Mar. El local, que hi ha a sobre de l'accés a l'ascensor inclinat del Parc del Castell a la plaça de Josep Anselm Clavé, es converteix en el magatzem, que els nens i nenes podran visitar els dies 18,19, 21, 22 i 23 de desembre, 2,3 i 4 de gener.

La Regidoria de Cultura incorpora aquest Nadal una novetat: el Magatzem Reial de Joguines. L'espai comptarà amb la presència d'un follet. Els nens i nenes podran visitar el magatzem de 17 h a 19 h i també deixar les seves cartes per a Ses Majestats els Reis d'Orient.

Ses Majestats no arribaran en camell

L'arribada de Ses Majestats a Malgrat aquest Nadal estarà plena de novetats. La Regidoria de Cultura treballa des de fa mesos en els preparatius i ha avançat que enguany Melcior, Gaspar i Baltasar no arribaran en camells com en els tres darrers anys.

El 5 de gener Ses Majestats arribaran a les 17 h al Parc de Francesc Macià. La cavalcada s'iniciarà a 17.30 h i recorrerà l'avinguda de la Costa Brava, Mossèn Félix Paradeda,Tarragona, Passada, Girona, avinguda Mediterrània, avinguda del Carme, del Carme, Mar fins a Can Campassol, on finalitzarà.

El Magatzem Reial de Joguines obre les portes aquest divendres
El Magatzem Reial de Joguines obre les portes aquest divendres