El regidor de Cultura Albert Cuní renuncia al càrrec "per motius estrictament personals"

Última revisió 12-12-2019 23:13
12/01/2017

El regidor socialista Albert Cuní ha renunciat al seu càrrec de regidor de Cultura i Festes, Joventut, Servei d'Arxiu i Publicacions i Projecte d'Intervenció Integral al Barri del Castell en el transcurs del ple municipal d'aquest dijous. Cuní, que ha agraït "la confiança incondicional" que ha rebut per part de l'actual equip de govern i de l'agrupació del PSC de Malgrat de Mar, ha assegurat que deixa el càrrec "per motius estrictament personals".

Albert Cuní anava a la llista del PSC com a independent i de número 2 en les eleccions municipals de 2015. Un any i mig més tard, Cuní ha renunciat al càrrec en el transcurs del ple d'aquest dijous. Cuní ha explicat que va arribar "pensant que el temps no canvia les coses, sinó que ho fan les persones i dient que la cultura fa persona a l'ésser humà", i que marxa "pensant que les entitats, treballadors, regidors, companys d'equip i partit són els qui fan que això avui sigui possible" perquè són els qui "fan betejar la cultura, protegint el nostre patrimoni, treballant, sacrificant-se en silenci, lluitant per als valors socials i estimant per sobre de tot, el poble i les seves persones".

El nom de la persona que substituirà a Albert Cuní encara no s'ha donat a conèixer. El socialista Sergio Ortín és qui ocupava el setè lloc a la llista i qui, per tant, hauria d'ocupar el lloc de Cuní, que ha assegurat que ens deixa "amb la confiança que la persona i l'equip de govern que seguiran, ho faran treballant amb voluntat i esforç" tal i com ho ha intentat fer ell.

El regidor de Cultura Albert Cuní renuncia al càrrec
El regidor de Cultura Albert Cuní renuncia al càrrec "per motius estrictament personals"