El servei web de mapes de l'Ajuntament va rebre 4.074 visites l'any passat

Última revisió 12-12-2019 23:32
13/01/2014

Les estadístiques indiquen que el servei web de cartografia de l'Ajuntament va tenir al 2013 un 26% de visites més que l'any anterior. De gener a desembre de l'any passat, aquest servei va registrar 4.074 visites, amb una mitjana de 339 al mes. L'Ajuntament va posar en marxa el servei web de mapes al juliol de 2009 i actualment ofereix 177 mapes.

El servei web de cartografia de l'Ajuntament va tenir uns 2.919 usuaris amb 4.074 visites durant l'any passat. Segons dades d'aquest servei, es va oferir 11.368 pàgines/mapes durant aquestes consultes. Actualment aquest servei, inclou 177 mapes històrics, temàtics i fotografies aèries. Durant el 2013 es va renovar el disseny de la pàgina inicial de consulta i també es van afegir mapes històrics de l'Ajuntament al catàleg de geoservei de l'Institut Cartogràfic.
><br> L'Ajuntament va posar en marxa el servei web de cartografia el 6 de juliol de 2009 amb la idea d'oferir la possibilitat de visualitzar de forma gratuïta i detallada un gran volum de mapes i fotografies de Malgrat de Mar. Es tracta d'una web basada en continguts propis de l'Ajuntament i en serveis de Google Maps que permeten superposar antics mapes i fotografies amb imatges de satèl·lit de l'actualitat. S'ofereixen continguts geogràfics antics i imatges actuals, a més, de cartografia dels darrers anys. El sistema està inspirat en els treballs de publicació de mapes, que va fer la Biblioteca Nacional d'Escòcia.
><br> Aquest servei, que no és habitual a les administracions locals, és una iniciativa del Servei d'Informació Geogràfica de l'Ajuntament amb la col·laboració dels serveis municipals d'Informàtica i Arxiu.
><br>
><br>
><br>Per a més informació: Servei web de cartografia
><br>

El servei web de mapes de l'Ajuntament va rebre 4.074 visites l'any passat
El servei web de mapes de l'Ajuntament va rebre 4.074 visites l'any passat