Els Bombers Voluntaris celebren la festa del seu patró

Última revisió 14-01-2020 16:10
08/03/2007

Els Bombers Voluntaris de Malgrat han celebrat aquest migdia la festa del seu patró, Sant Joan de Déu. L'alcaldessa, Conxita Campoy, i la gairebé majoria de regidors del consistori han acompanyat els bombers en aquesta celebració.

El cap dels Bombers Voluntaris de Malgrat, Marià Martínez, envoltat de la resta de components del parc, ha recordat que recentment s'ha inaugurat la plaça que hi ha just a davant de les instal·lacions, i que porta del nom de plaça dels Bombers Voluntaris de Malgrat. Conxita Campoy ha agraït la tasca que fan els voluntaris i ha explicat que el nom que dur la plaça va ser proposat per Martínez i acceptat per tots els regidors de l'Ajuntament. Els bombers malgratencs han estat acompanyats un any més de bombers voluntaris del poble francès d'Arles -municipi agermanat amb Pineda de Mar. Marià Martínez ha fet lliurament d'un obsequi a Marià Fontrodona, membre històric del parc de Malgrat que es recupera d'una malaltia, i l'alcaldessa també li ha donat un regal.

Els bombers malgratencs han estat acompanyats en aquesta celebració per familiars, per la majoria de regidors del consistori i també per companys d'altres cossos, com el cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, així com mossos d'esquadra, personal d'ambulàncies, de l'Associació de Defensa Forestal, entre altres. També han estat presents bombers de Pineda de Mar, que provisionalment s'han instal·lat en un mòdul al costat del parc de Malgrat, perquè les seves instal·lacions estan en obres.

Els Bombers Voluntaris celebren la festa del seu patró
Els Bombers Voluntaris celebren la festa del seu patró