Els escoltes organitzen una gimcana de tres dies per tot el poble

Última revisió 12-12-2019 23:31
22/04/2014

L'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau organitza la TRImcana, una gimcana de tres dies per tot el poble. Es pot participar a partir dels 8 anys i les inscripcions són obertes fins el 2 de maig al Centre Cívic.

La branca TRUC de joves de l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau organitzen aquesta gimcana, que es disputarà en tres dies consecutius. Tot i això, els participants poden triar fer-ne una o totes tres. La primera es farà el divendres 2 de maig a la tarda a partir de les 17 h, la segona el dissabte 3 de maig i serà nocturna i la tercera, el diumen 4 de maig, al matí. Es pot participar a partir dels 8 anys, i segons l'organització fins els 12 anys, els menors han d'anar acompanyats d'un adult. Els grups tindran un mínim de 4 participants i un màxim de 6.

El preu per participar a les proves és de 2 euros per persones, 6 euros si només es vol participar a la botifarrada de cloenda de l'activitat, i de 7 euros si es vol participar a la gimcana i a l'àpat. El pagament s'ha de fer efectiu a través de l'Agrupament Escolta. Les inscripcions es poden fer al Centre Cívic fins el 2 de maig en un horari de 9 h a 13.30 h i de 15.30 h a 20 h. El 2 de maig també es podran fer inscripcions a partir de les 15 h a la plaça de l'Església.

La Regidoria de Joventut dóna suport a aquesta activitat de l'Agrupament Escolta. Per a més informació aeigsantnicolau@gmail.com