En marxa la campanya de recollida d'arbres de Nadal

Última revisió 12-12-2019 23:10
04/01/2018

La Regidoria de Medi Ambient i els Serveis Municipals de l'Ajuntament instal·len demà els punts de recollida d'arbres de Nadal. Durant el transcurs del matí, es col·locaran els tancats de fusta i els rètols indicatius en els sis espais habilitats de Malgrat de Mar, repartits per diferents llocs del poble.

Els punts de recollida es podran trobar a la plaça Germana Campos (vorera de l'Avinguda Verge Montserrat), a l'Avinguda de la Costa Brava (prop del CAP), a la plaça de Marià Cubí, a la plaça de Pau Casals, a l'Avinguda de la Mediterrània (cantonada amb el carrer de Girona) i a la cruïlla de la plaça del carrer Canigó (a la vorera del carrer Pirineus).

A partir del 8 de gener, es realitzarà un control cada dos dies per retirar els arbres dipositats i lliurar així l'espai per continuar amb la recollida. El servei funcionarà fins el dilluns 15 de gener, quan es procedirà a la recollida definitiva i emmagatzematge del material dels tancats. Els arbres recollits seran posteriorment triturats per incorporar les restes en els parterres dels jardins del municipi.

La campanya de recollida de l'any passat va recol·lectar un total de 19 arbres al municipi.