Engeguen les activitats del Mes de la Salut, que s'allargaran fins el 30 de maig

Última revisió 12-12-2019 23:09
04/05/2018

La presentació del Pla d'activitat física, esport i salut amb la xerrada "Mou-te per la teva salut" a càrrec de la doctora Sara López i les infermeres Cecília González i Núria ha obert aquest matí els actes del Mes de la Salut. El Mes de la Salut, que té com a objectiu de promoure la informació, la prevenció i els bons hàbits perquè la ciutadania pugui gaudir d'una bona salut s'allargarà fins el 30 de maig.

La doctora Sara López, metgessa del Centre d'Atenció Primària de Malgrat (CAP), ha explicat durant la seva intervenció. a la presentació que el sedentarisme és la 4a causa de mort, segons l'Organització Mundial de la Salut. Sara López ha detallat que l'Estat espanyol és el quart país amb més sedentarisme d'Europa i que l'activitat física és la manera d'aconseguir millorar la qualitat i allargar l'esperança de vida.

Les activitats continuen demà dissabte amb un taller formatiu per a l'ús de desfibril·ladors i suport vital bàsic a càrrec de Neosalus a les 19 h a la Biblioteca La Cooperativa.

Consulta aquí totes les activitats: https://issuu.com/ajmalgrat/docs/programa_mes_salut_2018 ?

Engeguen les activitats del Mes de la Salut
Engeguen les activitats del Mes de la Salut