Enllesteixen la campanya d'enguany per fer un poble accessible per als vianants

Última revisió 12-12-2019 23:19
11/12/2015

La Regidoria d'Obra Pública, Serveis i Platges ha tancat la tercera fase de la campanya per fer poble un totalment accessible per als vianants amb l'adaptació i millora de voreres, que són una dificultat per a persones amb mobilitat reduïda. L'Ajuntament va posar en marxa aquest programa de millora de l'accessibilitat fa tres anys.

Durant aquest 2015 s'han portat a terme l'execució de 2 rampes a la cantonada dels carrers Abat Oliba i Caporal Fradera per completar l'accés a la platja i el Camí de la Pomereda; 1 rampa a l'Abat Oliba amb avinguda del Carme i la plaça Pere III per completar l'accés a la platja i Camí de la Pomereda des del itineraris que surten del centre del poble; 3 rampes entre Manuel de Falla amb avinguda Barcelona que resolen totes les cruïlles de la zona delimitada per l'avinguda Tarragona-Bon Pastor-Passeig Marítim; 2 rampes al Manuel de Falla amb Roger de Flor; 4 rampes entre Zenòbia Camprubí i Juan Ramón Jiménez per completar l'accés a la caserna de la Policia Local, CAP i Centre Natzaret, i així també connectar el Barri Viader amb el poble i el Parc Francesc Macià; 4 rampes a l'avinguda de Tarragona amb Verge de Montserrat per completar l'accés al pavelló poliesportiu municipal i enllaçar amb els itineraris que surten del centre del poble; 2 rampes grans a l'avinguda Francesc Sanllehí i Bosch que suposa una millora i condicionament de la zona; 2 rampes a l'avinguda de Tarragona amb el carrer de les Eres per completar l'accés al Pavelló Poliesportiu i les piscines municipals i enllaçar amb els itineraris que van cap a la zona tutrística del Passeig Marítim; 2 rampes a l'avinguda de Tarragona amb carrer Balmes i 2 rampes entre el carrer Folch i Torres amb Horta d'en Pla.

El regidor d'Obra Pública, Serveis i Platges, Óliver Sánchez-Camacho ha explicat que "des de la regidoria d'Obres i serveis continuem treballant per fer un pobles més accessible i fàcil per a tots els col·lectius". "Aquest és un projecte que anem aplicant, i continuarem aplicant, en els propers anys. La supressió de les barreres arquitectòniques és una de les línies prioritàries de treball d'aquest consistori. Són petits arranjaments però molt importants per a facilitar la vida diària dels veïns i visitants de Malgrat de Mar", ha afegit el regidor.