Es graparan els cables de l'electricitat a les façanes als carrers Canigó, Castell i passatge del Castell a partir de dilluns

Última revisió 14-01-2020 15:37
19/10/2012

Els treballs de renovació de la xarxa de distribució de baixa tensió d'energia elèctrica als carrers del Canigó i del Castell, i al passatge del Castell començaran el proper dilluns. Els cables de la xarxa elèctrica es graparan a les façanes.

Els treballs previstos inclouen la retirada de la xarxa existent, la instal·lació d'una nova, a més, d'eliminar els creuaments aeris. Aquesta actuació suposa una millora de la xarxa i alhora en el paisatge urbà. Aquests treballs estan inclosos en el Pla de Barris i complementa les millores en accessibilitat d'aquests carrers. El pressupost d'Endesa Distribución per a aquesta actuació és de 62.216,41 euros, i finalment s'ha adjudicat la seva execució a l'empresa Cobra S.A., per un import de 46.026,07 euros més IVA. Es preveu que el termini de realització d'aquesta actuació sigui d'unes tres setmanes. Les obres començaran pel carrer del Castell i en acabat continuaran pel carrer del Canigó, on la remodelació urbana realitzada recentment ja preveia aquesta intervenció.