Es renovaran les llambordes de l'accés a l'ascensor inclinat

Última revisió 12-12-2019 23:09
17/07/2018

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l'adjudicació de les obres per a la reparació de les llambordes del carrer de Passada, a l'alçada de la plaça Josep Anselm Clavé, just a l'accés a l'ascensor inclinat. A més, es reduirà la rampa d'accés.

Les obres les portarà a terme l'empresa Gaby Martínez S.L. per un import de 5.618,85 euros. Les obres començaran a la tardor.

La Junta de Govern Local també ha acceptat la donació de maquinària i material divers de la família Montalt. La Impremta Montalt és una de les més antigues de Malgrat de Mar i els seus hereus l'han conservat fins a l'actualitat, així com tots els instruments i maquines que s'utilitzaven. La voluntat de la família és que aquests béns s'integrin al patrimoni municipal per preservar-los. L'Ajuntament accepta la donació a canvi de garantir la integritat, conservació, valoració i preservació del patrimoni de la Impremta Montalt.

A més, s'ha aprovat una despesa de 1.215, 96 euros en concepte de col·laboració amb el Grup Excursionista Malgratenc per a les despeses de la 17a edició de la Triatló Popular de Malgrat de Mar.

També ha tirat endavant l'aprovació d'una despesa de 10.000 euros per a la contractació d'un espectacle pirotècnic de la festa major de Sant Roc d'aquest any.

La Junta ha aprovat l'aprovació d'una despesa de 54.106,53 euros per als serveis i infraestructura de les Barraques 2018.

A més, ha aprovat una despesa de 23.809,50 euros per a actes de la festa major de Sant Roc 2018: grups d'havaneres Arjau, Peix Fregit i Havàname; cercavila La Gran Família, Xarop de Canya, Landry el rumbero, Damaris Gelabert, Bluelounge quartet i Orquestra Montgrins.

També s'ha aprovat una despesa de 22.748 euros per a la contractació dels grups que actuaran a Barraques 2018: Tropical Roots, Dr Calypso, Seguirem, Di-Versiones, Ladilla Rusa, Muerta Sánchez&Dj Reyes i Summer Moguda.

La Junta també ha donat llum verd a l'aprovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Colla de Geganters de Malgrat de Mar per una quantitat de 14.730 euros. La colla es compromet a organitzar la trobada de gegants de Sant Roc, acompanyar les autoritats a ofici el dia de Sant Roc, col·laborar amb l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya (si s'escau), organitzar activitats per a la mainada per Sant Roc, organitzar la trobada de gegants per Sant Nicolau 2018, fomentar la tradició gegantera, ensenyar l'art de fer ballar els gegants i participar en trobades geganteres d'altres poblacions.

També s'han aprovat les bases de participació en l'activitat de la festa major de Sant Roc Abordatge a la platja, que es farà el 14 d'agost a la platja de l'"Astillero" davant La Pilona.