Escola nàutica, una piràmide de cordes i rentapeus, algunes de les novetats de la temporada d'estiu a les platges que s'inicia aquest dissabte

Última revisió 12-12-2019 23:09
14/06/2018

L'Ajuntament de Malgrat de Mar posa en marxa la temporada d'estiu a les platges del poble aquest proper dissabte. La Regidoria d'Obra Pública, Serveis i Platges informa que dissabte s'inicia la temporada estiuenca de platges amb l'entrada en funcionament de tots els serveis. El servei de vigilància engega aquest dissabte a les platges de Malgrat Centre i l'"Astillero". Entre les novetats d'enguany, una piràmide de cordes, escola nàutica, guingueta amb terrassa a Malgrat Centre i rentapeus són al

La temporada estiuenca a les platges de Malgrat arrenca amb algunes novetats destacades. Una d'elles és la col·locació de rètols informatius a les 4 platges -"Astillero", Malgrat Centre, de la Conca i de La Tordera. Els nous rètols ofereixen informació actualitzada de les platges i els serveis, d'una manera més visible i entenedora per a l'usuari.

A més, s'ha instal·lat una piràmide de cordes a la platja de Malgrat Centre, davant del carrer de Mar. Una altra novetat són els rentapeus que s'han posat a totes les dutxes de la platja de Malgrat Centre. Aquests rentapeus han estat llargament demanats pels usuaris d'aquesta platja des de feina molt de temps.

També s'ha col·locat un nou mòdul de socors per al servei de socorrisme i vigilància a la platja de l'"Astillero", que és l'antic mòdul de l'Oficina de Turisme, que ha estat remodelat.

Una altra novetat és l'escola nàutica a la platja de la Conca per a la pràctica de surf, caiac i altres activitats aquàtiques. A més, aquest estiu hi haurà una guingueta amb terrassa al Passeig de Mar, davant la platja de Malgrat Centre.

Servei de vigilància i socorrisme

Per altra part el servei de vigilància i socorrisme s'activa aquest dissabte a dues platges, Malgrat Centre i "Astillero", a les altres dues, La Conca i de la Tordera, a partir de l'1 de juliol. El calendari i els horaris són els següents:

  • Platja de l"'Astillero": diàriament des del 16 de juny a l'11 de setembre
  • Platja de Malgrat Centre: diàriament des del 16 de juny a l'11 de setembre
  • Platja de la Conca: diàriament des de l'1 de juliol al 31 d'agost.
  • Punta de la Tordera: diàriament des de l'1 de juliol al 31 d'agost.

L'horari és de dilluns a diumenge de 10 h a 18 h.

El parc inflable, a partir de juliol

Per quart any consecutiu, aquest estiu també hi haurà el servei del parc inflable aquàtic de la platja de l'"Astillero". L'atracció aquàtica ocupa prop de 1.000 metres quadrats de mar a uns 25 metres de la platja. El parc ofereix més d'una vintena de jocs inflables i té una capacitat de 70 persones per hora. Està situat a la platja de l'"Astillero", a l'altura del carrer de Manuel de Falla. El parc infable aquàtic és obert fins el 15 de setembre. L'horari de l'atracció és de 10 h a 20 h de dilluns a diumenge. Per accedir, cal fer 1,10 metres d'alçada mínima, i els nens d'entre 1,10 i 1,50 metres, han d'anar acompanyats d'un adult. Aquest servei lúdic compta amb servei de socorristes.


Escola nàutica
Escola nàutica