Fòrum ciutadà de Malgrat Nord, avui divendres

Última revisió 12-12-2019 23:13
20/01/2017

El fòrum ciutadà del barri de Malgrat Nord se celebrarà aquesta tarda al pavelló Germans Margall. L'acte començarà a les 19 h amb una presentació de l'alcalde, Joan Mercader. Tot seguit, els integrants de la mesa exposaran els resultats de les enquestes d'opinió dels ciutadans, que els veïns/es podien contestar i dipositar en 12 urnes repartides arreu de la zona. A més, també explicaran quines són les normes i l'estructura de debat del fòrum

El fòrum ciutadà estarà organitzat en tres parts: la primera dedicada a debatre sobre els diferents temes que més preocupen als veïns/es, segons les enquestes. Aquests temes són la neteja de parcs i carrers, la manca d'activitats i esdeveniments al barri i la seguretat vial i ciutadana. La segona part estarà dedicada a debatre en grups de 4 o 5 persones aquelles propostes que els ciutadans creguin que són interessants i després es posaran en comú. Finalment, es farà una valoració del fòrum.

Oscar Fernández, vocal de l'assemblea de Malgrat Nord, ha explicat que l'objectiu principal és "escoltar a la gent de la zona, que vinguin i ens fem sentir, que tinguem veu, que la zona Nord s'uneixi i siguem tots una única veu per proposar i solucionar els problemes que tenim". Oscar Fernández, a més, espera que "la gent hi participi, que tot això no es tanqui en un calaix i es perdi. I com a amic i veí de la zona Nord us demano a tots que vingueu, que ens unim per fer de Malgrat Nord una zona molt més agradable".

Aquesta proposta, sorgida arran d'una moció d'urgència de la CUP en el transcurs del ple municipal del mes d'agost, i aprovada per unanimitat, permetrà que els veïns i les veïnes del barri de Malgrat Nord comparteixin les seves inquietuds i propostes amb l'Ajuntament.

Fòrum ciutadà de Malgrat Nord
Fòrum ciutadà de Malgrat Nord