Inauguració multitudinària de la segona fase del parc Francesc Macià

Última revisió 14-01-2020 16:10
26/02/2007

Centenars de persones van participar ahir diumenge de la festa d'inauguració de la segona fase del parc Francesc Macià. Els petits van posar a provar les noves instal·lacions, que ocupen 40.000 metres quadrats. L'acte va estar presidit per la consellera de Treball de la Generalitat, Maria del Mar Serna, que també va inaugurar la plaça dels Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar i va visitar les noves pistes de petanca de la plaça del camp de la Figuera. Els grans protagonistes també van ser els al

L'ampliació del parc Francesc Macià va obrir les portes ahir al migdia davant la impaciència de centenars i centenars de persones de totes les edats que esperaven per entrar. La consellera i l'alcaldessa, Conxita Campoy, van destapar la torre del mirador del parc i van donar el parc per inaugurat. Minuts després, la consellera i l'alcaldessa repartien els diplomes als alumnes de l'Escola Taller i el Taller d'Ocupació que han fet possible aquesta gran zona verda de 40.000 metres quadrats ?que s'afegeixen als 10.000 de la primera fase del parc. També els van agrair la feina feta.

La consellera de Treball va destacar la feina feta per aquests alumnes i també la tasca que fan les agents cíviques, projectes que tenen com a objectiu la inserció laboral de persones que estan en situació d'atur. L'alcaldessa va agrair la feina a tothom que ha fet possible el parc i va demanar als veïns que el cuidin i el respectin. Després va començar l'espectacle infantil.

Maria del Mar Serna va visitar tot el parc, la segona fase i també la primera, i va mostrar-se molt satisfeta del resultat. Prèviament, la consellera, l'alcaldessa, regidors de tots els partits polítics del consistori malgratenc i altres autoritats van inaugurar les obres del parc dels Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar i també les de les pistes de petanca de la plaça del Camp de la Figuera, on els hi esperaven molts veïns.

Si cliqueu a sobre del document adjunt podreu veure més imatges de la festa.

Inauguració multitudinària de la segona fase del parc Francesc Macià
Inauguració multitudinària de la segona fase del parc Francesc Macià