Inscripcions obertes del Juliol Jove des d'avui i fins el 26 de juny

Última revisió 12-12-2019 23:11
01/06/2017

La Regidoria de Joventut recorda que avui dijous 1 de juny s'obre el termini d'inscripcions per al Juliol Jove. Engunay s'ha programat un Juliol Jove ple de novetats. Les activitats estan adreçades a joves d'entre 13 i 18 anys i entre els nous tallers destaca el de robòtica i programació, el de creació de vídeojocs, el de cultura i llengua japonesa i el de matemàtiques i bombolles de sabó, entre d'altres. Les inscripcions es podran fer fins el 26 de juny al Centre Cívic.

Les activitats organtizades per la Regidoria de Joventut enguany inclouen el curs de premonitors, el de tribal fusió, el de notació musical a l'ordinador, el de cuina, el de xarxes socials i blogs entre altres, el de cultura i llengua japonesa, el de vídeo creació, el de robòtica i programació, el de matemàtiques i bombolles de sabó, el d'aprendre a fer còmics, el de crear vídeojocs, així com l'asessoria de mobilitat internacional i el buc d'assaig per a músics.

Les inscripcions es poden fer de l'1 al 26 de juny al Centre Cívic de 9 h a 13 h i de 15.30 h a 19.30 h. Les peticions s'atendran per ordre d'inscripció i les places són limitades. El preu dels tallers és el següent: 1 taller 15 euros, 2 tallers 20 euros (aquests preus no incloue els tallers que són gratuïts i el curs de premonitors, que té un preu de 30 euros).

Inscripcions obertes del Juliol Jove des d'avui i fins el 26 de juny
Inscripcions obertes del Juliol Jove des d'avui i fins el 26 de juny