Inserció Laboral posa en marxa el quart curs d'Informàtica d'aquest any

Última revisió 14-01-2020 15:41
22/12/2010

La Regidoria d'Inserció Laboral va posar en marxa ahir dimarts el curs d'Informàtica "Bases de dades i presentacions gràfiques" de Formació Ocupacional, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu. El curs, inclòs en l'especialitat Informàtica de l'usuari, és de 40 hores i s'imparteix al Centre Cívic de la Immaculada.

Aquest quart curs d'Informàtica tanca el programa de cursos de Formació Ocupacional, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, d'aquest 2010. Ha estat la primera vegada que l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha gestionat cursos de Formació Ocupacional. Durant aquest any, s'han organitzat 6 cursos, quatre d'Informàtica -"Introducció a l'ordinador i perifèrics", "Iniciació a la transmissió de dades", "Processador de textos, full de càlcul, iniciació a internet" i "Bases de dades i presentacions gràfiques"- i dos d'Anglès - "Introducció a l'anglès" i "Fonètica i expressions angleses". En aquests cursos han participat 87 persones. Davant la bona acceptació, la Regidoria d'Inserció Laboral té pevist sol·licitar la subvenció de la Formació Ocupacional per al proper 2011.


El tercer curs d'Informàtica, "Processador de textos, full de càlcul i iniciació a internet", es va impartir del 19 de novembre al 14 de desembre passats, amb una durada de 60 hores. Van iniciar el curs 16 alumnes i el van finalitzar 14 amb una valoració molt positiva del curs per part dels participants.

Inserció Laboral posa en marxa el quart curs d'Informàtica d'aquest any
Inserció Laboral posa en marxa el quart curs d'Informàtica d'aquest any