La Cavalcada de Reis 2014 amplia el seu recorregut

Última revisió 12-12-2019 23:32
03/01/2014

Ses Majestats els Reis de l'Orient sortiran del parc Francesc Macià a les 18h amb els seus camells i, després de passar per diversos carrers del municipi, arribaran a la plaça de Catalunya. La Policia Local prohibirà l'estacionament de vehicles en tot el recorregut a partir de les 14h i a l'aparcament del Liceu, des de les 6h

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ultima aquests dies els detalls de la Cavalcada de Reis de 2014 que tindrà lloc aquest diumenge. Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, recorreran els carrers del poble amb els seus camells, carregats de regals i d'una mica de carbó, i amb més de 400 quilos de caramels sense gluten que repartiran entre tots els malgratencs i malgratenques que prenguin part en la Cavalcada.

La Policia Local de Malgrat de Mar ha informat que ses Majestats els Reis de l'Orient sortiran diumenge del Parc Francesc Macià cap a les 18h. Passaran per l'Avinguda Costa Brava, Mossèn Fèlix Paradeda, Tarragona, Passada, Girona, Mediterrània, Avinguda Carme, Carme i Blanch. El recorregut acabarà a la plaça del Liceu on els rebran les autoritats del poble i, després de llegir el seu tradicional discurs, Melcior, Gaspar i Baltasar atendran a tots els nens i nenes de Malgrat de Mar i els repatiran xocolata sense gluten.

Per tal de poder desenvolupar l'activitat, la Policia Local informa que estarà prohibit estacionar en tot el recorregut des de les 14h i que el circuit es tancarà al trànsit de vehicles a partir de les 17h. A l'aparcament del Liceu, la prohibició d'estacionament de vehicles s'aplicarà des de les 6h.

La Cavalcada de Reis 2014, organitzada per l'Ajuntament de Malgrat de Mar, compta amb el suport de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals, l'Associació de Patinatge Artístic, el Grup Excursionista Malgratenc, la Colla de Geganters, i les associacions de veïns de la Verneda i de Can Palomeras.

La Cavalcada de Reis 2014 amplia el seu recorregut
La Cavalcada de Reis 2014 amplia el seu recorregut

Documents adjunts