La fibra òptica arriba a la zona industrial de Can Patalina

Última revisió 12-12-2019 23:09
30/07/2018

Les empreses instal·lades a la zona industrial de Can Patalina podran disposar de fibra òptica. Quan el 2016 es va fer el desplegament de la fibra òptica a Malgrat de Mar, la zona industrial de Can Patalina va quedar al marge. Ara, Telefónica ha anunciat a l'Ajuntament que comença els treballs perquè les 113 empreses ubicades a Can Patalina puguin beneficiar-se de la connexió a Internet de gran velocitat.

L'alcaldessa, Carme Ponsa (JXM), ha explicat que l'empresa Telefónica de España ha comunicat a l'Ajuntament l'inici dels treballs del desplegament de la fibra òptica al polígon de Can Patalina. "Estem molt contents, ho valorem molt positivament, perquè era una mancança i una demanda de les empreses instal·lades a Can Patalina, a la qual ara es pot donar resposta", ha manifestat l'alcaldessa.

Els veïns i veïnes de Malgrat van començar a disposar de fibra òptica a la tardor de 2016. La creació d'aquesta xarxa de fibra òptica a Malgrat de Mar es va fer aprofitant la de cable de coure existent.

La fibra òptica arriba a la zona industrial de Can Patalina
La fibra òptica arriba a la zona industrial de Can Patalina