La Fira d'Estiu torna aquest cap de setmana amb parades, food trucks i música

Última revisió 12-12-2019 23:09
11/07/2018

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi organitzarà una nova edició de la Fira d'Estiu aquest dissabte i diumenge. La mostra inclourà una cinquantena de parades de comerços locals i d'artesania, així com una àmplia oferta gastronòmica amb food trucks. A més hi haurà música en directe i un DJ.

L'avinguda del Bon Pastor, entre la plaça de l'Àncora i el carrer d'en Fonlladosa, acollirà la Fira d'Estiu les tardes-nits del dissabte 14 i el diumenge 15 de juliol. En el tram entre plaça de l'Àncora i carrer de Ramon Turró, hi haurà una cinquantena de parades d'establiments locals i també de productes d'artesania, i entre Ramon Turró i Fonlladosa, hi haurà l'espai gastròmic amb restauradors locals i food trucks. Entre les novetats d'enguany, hi ha una food truck vegana i una de productes sense gluten.

Tots dos dies, dissabte i diumenge, de 18 h a 20 h i haurà música amb DJ. La fira d'enguany també aposta per la música en directe i per les bandes tribut. D'aquesta manera, el dissabte a les 22 h hi haurà l'actuació del grup Tribut Band The Beatl's i el diumenge, també a les 22 h, de Scaramouche Queen Tribute.

La Fira d'Estiu torna aquest cap de setmana amb parades
La Fira d'Estiu torna aquest cap de setmana amb parades