La recollida d'escombraries porta a porta dels carrers de Mar, Mallorca i Blanch es deixarà de fer a partir del proper dilluns

Última revisió 14-01-2020 15:41
17/12/2010

La Regidoria de Medi Ambient informa que a partir del proper dilluns 20 de desembre es deixarà de fer la recollida d'escombraries porta a porta als carrers de Mar, de Mallorca i d'en Blanch. S'obriran nous punts de contenidors a la zona de la plaça de Catalunya. Per altra banda, s'han retirat els contenidors provisionals per les obres del Barri Antic de la plaça Joaquim Ruyra cantonada amb l'avinguda del Carme i s'han col·locat al Camí del Pla, entre Joaquim Ruyra i Indústria.

A partir de dilluns, els veïns dels carrers de Mar, de Mallorca i d'en Blanc trobaran nous punts de contenidors de recollida d'escombraries a la plaça de Catalunya. Els punts de recollida selectiva més propers a aquesta zona són aquestes: plaça de Catalunya, cantonada del carrer de Sant Pere amb de Mar, plaça de Pau Casals, cantonada d'Escoles amb Fonlladosa i al pàrquing de l'estació de trens al carrer de Sant Esteve. Paral·lelament, també es retiraran els contenidors de la fracció de rebuig dels següents punts: cantonada del Marià Cubí amb Ramon Turró i amb Sant Esteve i cantonada del carrer d'en Blanch amb el passeig de Llevant.

Per altra part, també a partir del proper dilluns 20 de desembre, els contenidors que es van ubicar de manera provisional al Camí del Pla entre Joaquim Ruyra i Indústria per les obres de remodelació del Barri Antic, seran col·locats al Camí del Pla, entre Joaquim Ruyra i avinguda del Carme. Les àrees de contenidors més properes a aquest sector són: Camí del Pla amb carrer Indústria, carrer de Joaquim Ruyra amb el pàrquing, plaça de Pere III, Plaça de Pau Casals, Caporal Fradera amb Llibertat, Camí del Pla amb Eivissa i Caporal Fradera amb Indústria. Dilluns, quan es faci efectiu el canvi d'ubicació, es retiraran els següents contenidors de rebuig: Camí del Pla entre Indústria i avinguda de la Mediterrània, avinguda del Carme amb Indústria i Joaquim Ruyra i Joaquim Ruyra amb Girona.

La Regidoria de Medi Ambient treballa per potenciar la separació en origen i millorar quantitativa i qualitativament la recollida selectiva.