La Regidoria de Cultura realitza enquestes per conèixer els gustos i les necessitats del poble

Última revisió 14-01-2020 15:41
20/12/2010

La Regidoria de Cultura comença avui dilluns a realitzar un seguit d'enquestes entre la ciutadania. L'objectiu és conèixer els gustos i les necessitats culturals del malgratencs i malgratenques. Aquesta acció s'inclou en el desenvolupament del Pla d'Acció Cultural.

La Regidoria de Cultura ha començat a desenvolupar el Pla d'Acció Cultural, que va ser aprovat al març de l'any passat per tots els grups municipals. Aquest pla té com a objectiu encaminar la política cultural cap a una acció de qualitat, de cohesió i d'identitat. Una de les accions que engega la Regidoria és la realització d'aquestes enquestes a partir d'avui dilluns. D'una banda, les persones interessades a expressar el seu parer poden trobar les enquestes a la Biblioteca La Cooperativa, el Centre Cívic de la Immaculada i ca l'Arnau. A més, persones de la regidoria realitzaran enquestes durant aquests dies a diferents punts del poble com el Mercat dels dijous, la zona centre, els barris del Castell i la Verneda, Malgrat Nord, Malgrat sud, el Centre d'Atenció Primària (CAP), entre altres.

L'enquesta demana el sexe, l'edat i el sector del poble on es resideix; a més, demana informació sobre el temps lliure, les aficions, el grau de coneixement i participació de les activitats culturals que es fan al poble, dels equipaments i de les entitats. Amb aquesta informació, la Regidoria vol elaborar una programació cultural que s'ajusti a la demanda i a les necessitats.