La txeca Brass Band of the Music School de Jesenik, guanyadora del primer premi de Bandes en la categoria de Concert

Última revisió 14-01-2020 15:37
15/10/2012

La Brass Band of the Music School de Jesenik de la República Txeca ha estat la guanyadora del primer premi en la categoria de Concert de la 13a edició del Festival Internacional de Bandes de Música de Malgrat de Mar, disputat aquest cap de setmana. L'acte de lliurament de premis va tenir lloc ahir al matí al parc Francesc Macià.

El repartiment de premis va donar el segon guardó a l'Orchestr Vladimira Ambrose de Prostejov de la República Txeca i el tercer a la Banda Gioacchino Rossini di Seui d'Itàlia. El premi del Públic va ser per a la Youth Brass Band OSP Bogate de Polònia. Per altra part, el jurat va fer diverses mencions especials. En el concurs de Bandes de Concert competien 6 grups, segons ha informat Malgrat Turisme, organitzadora del certament: Brass Band of the Music School Jesenik (República Txeca), MDO ZUS Dacice (República Txeca), Jungmusik Ennetbürgen (Suïssa), Orchestr ZUS Vladimira Ambrose Prostejov (República Txeca), Banda Gioacchiomo Rossini di Seui (Itàlia) i Youth Brass Band OSP Bogate (Polònia).

Aquesta setmana, el Festival Internacional de Bandes de Música de Malgrat de Mar disputa les competicions de Show Marching Bands i Majorettes. El programa previst és el següent:

Dimarts, 16/10/12

A les 17:30 h. Concert a la Plaça J.A. Clavé a càrrec dels Grups Banda HS 74 i Wood and Brass Band

Dimecres 17/10/12

Tarda: Concert dels grups a diferents escoles
A partir de les 17:30 h. Concert de tots els grups al Parc del Castell

Dijous 18/10/12

A partir de les 10:30 h. Desfilada pel Passeig Marítim i concert final a l'Av. Bon Pastor

Divendres 19/10/12

A partir de les 17:30 h. Desfilada pels carrers Sant Esteve, Av. Bon Pastor, Fonlladosa, Carme i Mar fins arribar al Parc de Can Campassol, on es realitzarà l'obertura oficial d'aquesta segona setmana de festival

Dissabte, 20/10/12 Camp d'Esports Municipal

De 11 a 12.30 del matí, competició dels 6 grups de la categoria Majorettes/Twirling
De 4:3 a 5:30 de la tarda, competició dels tres grups participants en la categoria Marching Bands.

Diumenge, 21/10/12

A partir de les 11 del matí al Parc Francesc Macià, concert final a càrrec de tots els grups participants i lliurament dels premis. També actuarà l'Aula de Música Contrapunt

La txeca Brass Band of the Music School de Jesenik
La txeca Brass Band of the Music School de Jesenik