L'Ajuntament contracta el servei de recollida dels gats domèstics abandonats o perduts

Última revisió 12-12-2019 23:10
20/02/2018

La Junta de Govern Local ha adjudicat aquest migdia el servei de recollida dels gats domèstics abandonats o perduts al carrer i que no pertanyen a les colònies controlades a l'Associació Por Ellos.

Aquest servei inclou la recollida de l'animal, visita mèdica, desparasitació interna i externa, microxip, test de leucèmia i immunodeficiència, castració si s'escau, medicació i alimentació durant el temps que estigui al centre. El servei de recollida es farà de dilluns a divendres de 9:30 h a 13:30 h i de 16:30 h a 20 h i dissabtes de 10 h. 13:30 h. El cost del servei durant aquest 2018 serà de 9.000 euros.

Per altra part, la junta també ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona una subvenció de suport tècnic per a l'assessorament del control de la població de gats urbans i suburbans. L'objectiu és valorar la idoneïtat d'establir colònies controlades de gats al poble.

La junta també ha aprovat la tercera i la quarta certificació de les obres incloses al projecte Actuació en la urbanització de l'avinguda de Barcelona, entre l'avinguda de Colom i el carrer d'Ausiàs March, per l'empresa Copcisa per un import de 83.617,88 euros una, i l'altra per 141.650,33 euros.

El govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, també ha aprovat adjudicar a l'empresa Macroarquitectura S.L. els treballs de manteniment i arranjament del mòdul que abans donava cabuda a l'Oficina de Turisme. Els treballs per arranjar el mòdul i convertir-lo en un lloc de socors per al servei de socorrisme a la platja costen 11.340,92 euros.

A més, la junta ha aprovat l'adjudicació a l'empresa Vertical Cross S.L. del subministrament i instal·lació de línies de vida i punts d'ancoratge a la coberta de la llar d'infants per un import de 6.654,58 euros.

La junta també ha adjudicat a l'empresa Aplicacions Multimèdia Interactives S.L. el subministrament d'un sistema de torn per a la futura Oficina d'Atenció al Ciutadà. Aquest sistema té un cost de 7.123,88 euros.

També s'ha encarregat la redacció del projecte per a la reparació de diverses patologies dels elements de la façana de l'Escola Mare de Déu de Montserrat a l'empresa Reverendo-Ginesta per un import de 10.285 euros. El maig de 2015 l'arquitecte Xavier Guitart va redactar un informe sobre la façana principal i la coberta de l'escola, en el qual es posaven de manifest un seguit de patologies que afectaven aquests elements de l'edifici. L'any 2016 es va fer el projecte de renovació de la teulada de l'escola i l'any passat es van portar a terme les obres per substituir-la. Ara queden pendents de resoldre les patologies encara presents a les façanes i elements estructurals.

La junta també ha aprovat les bases del setè concurs de debats juvenils d'enguany, així com 1.398,40 euros de despeses dels premis del certamen.