L'Ajuntament de Malgrat aprova per unanimitat sol·licitar la Creu de Sant Jordi per a la Fundació Aspronis

Última revisió 12-12-2019 23:09
08/06/2018

El ple de l'Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar anit la proposta de la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania de sol·licitar al govern de la Generalitat de Catalunya la concessió de la Creu de Sant Jordi. Tots els grups municipals, JXM, ERC, PDeCAT i CUP al govern, i PSC i PP, a l'oposició, van votar a favor d'aquesta petició. L'Ajuntament vol reconèixer així la contribució d'Aspronis, que enguany celebra 50 anys, per millorar la qualitat de vida i la integració social de les persones amb di

L'Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar una sol·licitud per demanar a la Generalitat l'atorgament de la Creu de Sant Jordi a la Fundació Aspronis per la seva contribució en la millora de la qualitat i la integració social amb les persones amb discapacitat intel·lectual.

El regidor d'Acció Social i Ciutadania, Jofre Serret (PDeCAT), va defensar durant la seva intervenció en el plenari que es portava a aprovació d'aquesta petició per la interelació de les activitats de la Fundació Aspronis al llarg dels anys". Jofre Serret va repassar la llarga trajectòria de la Fundació Aspronis i la seva tasca per la integració social de les persones amb discapacitat. "S'ha demostrat que la Fundació Aspronis ha fet i fa una tasca eficaç i eficient al llarg del temps en la prestació dels serveis socioassistencials, residencials, ocupacionals, de lleure i d'esport", va destacar el regidor d'Acció Social i Ciutadania en el ple. "Una tasca per millorar la vida d'aquestes persones, així com la seva integració social i laboral", també va afegir. L'aprovació per unanimitat va acabar amb un llarg aplaudiment de regidors i assistents a la sala.

La proposta l'ha presentat la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania perquè "la Fundació Aspronis és la principal al Maresme Nord i la Selva en la seva tasca, treballant des del 1983 i a més, aquest any amb una data important ja que celebra els seus 50 anys".

La Fundació Aspronis, que impulsa la seva acció social a Blanes, Lloret, Palafolls, Tossa i Malgrat de Mar rep el suport de l'Ajuntament de Malgrat de Mar amb la cessió d'espais i també a nivell econòmic. De fet, la seva seu social és a Malgrat de Mar.

La proposta de sol·licitar la Creu de Sant Jordi per a la Fundació Aspronis també ha estat aprovada ja pels Ajuntaments de Blanes i Tordera.

L'Ajuntament de Malgrat aprova per unanimitat sol·licitar la Creu de Sant Jordi per a la Fundació Aspronis
L'Ajuntament de Malgrat aprova per unanimitat sol·licitar la Creu de Sant Jordi per a la Fundació Aspronis