L'Ajuntament no prorroga la gestió de la llar d'infants i inicia l'estudi de viabilitat de la municipalització del servei

Última revisió 12-12-2019 23:09
15/05/2018

La Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha aprovat aquest migdia denegar la sol·licitud de pròrroga de contracte de serveis de la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets a l'empresa que la gestiona, Serveis Educatius Cavall de Cartró S.L. per al curs 2018-2019. A més, ha aprovat sol·licitar un informe econòmic-financer a les àrees de Serveis Econòmics i Secretaria de l'Ajuntament per estudiar la viabilitat de la municipalització del sevei de la llar d'infants.

El contracte de serveis que ara té Cavall de Cartró per gestionar la llar d'infants municipal finalitzarà el 31 d'agost. L'Ajuntament de Malgrat de Mar va signar la concessió del servei públic de llar infants a l'empresa CLECE S.A. l'any 2007 i fins el 31 de juliol de 2010. Posteriorment, i fins el curs 2016-2017, l'Ajuntament i CLECE S.A. han signat, per mutu acord, les pròrrogues anuals per la concessió d'aquest servei. Al juliol de l'any passat, es va adjudicar el contracte de serveis a Serveis Educatius Cavall de Cartró S.L. per un any, de l'1 de setembre fins el 31 d'agost d'enguany.

La Junta de Govern Local també ha aprovat l'adjudicació de la gestió del servei de la piscina municipal de l'avinguda Tarragona per als estius 2018 i 2019 a l'empresa Oktitans S.L. per un import de 65.120 euros.

A més, s'ha contractat la prova pilot per avaluar la qualitat de l'aire interior de l'Escola Mare de Déu de Montserrat a l'empresa Eloi Burriel Aumedes-Origen per un import de 5.000 euros. L'Ajuntament de Malgrat de Mar participa des del 30 d'abril en una prova pilot de control de qualitat de l'aire interior, en la qual també hi participen els consistoris de Sant Cugat del Vallès i Sant Boi de Llobregat. La iniciativa de l'empresa L'Origen compta amb el suport del Laboratori del Centre de Medi Ambient de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya. La prova pilot consisteix en la fitoremediació que redueix les contaminacions amb plantes, algues o fongs. La prova a Malgrat es fa a l'Aula de Psicomotricitat de l'Escola Mare de Déu de Montserrat.

També s'ha aprovat la licitació per a l'arrendament d'un local a la zona industrial de Can Patalina, que es destinarà a la construcció d'infraestructura per a activitats culturals. El període de lloguer serà de 2 anys, prorrogables anualment fins a un màxim de 4 anualitats. El preu de la primera anualitat seria de 15.972 euros.

La Junta també ha adjudicat els serveis d'adequació de l'organització municipal a l'Esquema Nacional de Seguretat i al reglament general de Protecció de Dades a l'empresa Global Legal Data S.L. per un import de 9.014,50 euros.

A més, s'ha aprovat una despesa de 7.155,19 euros per a la celebració de la Shopping Night aquest proper dissabte.

També s'ha aprovat continuar amb el conveni de cooperació entre el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament de Malgrat de Mar per la compra agregada del servei de telecomunicacions, el qual es va iniciar al 2016. Aquest conveni té data fins el 20 de novembre de 2019.

La Junta ha donat llum verd també al vonceni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajunbtament per a la Mostra Literària del Maresme 2018.