L'Ajuntament signa un conveni per a la instal·lació de sis contenidors de recollida de roba en desús

Última revisió 14-01-2020 15:37
15/10/2012

L'Ajuntament ha signat aquest matí un conveni amb Càritas Malgrat de Mar i EI ADAD-L'ENCANT, SLU -la cooperativa Roba Amiga- per a la recollida de roba usada al poble. Està prevista la instal·lació de 6 contenidors a diferents punts del poble. D'aquests sis, un d'ells estarà situat a prop de la seu de Càritas -concretament a la plaça de Pere III. Càritas Malgrat serà l'encarregada de gestionar exclusivament aquest contenidor.

Els 6 contenidors restaran instal·lats a: un a la plaça de les Mines de Can Palomeres, un altra a la plaça del Camp de la Figuera, dos a l'avinguda de la Costa Brava -a davant del pàrquing i accés del parc Francesc Macià i a l'altura del carrer del Fluvià-, un altre al carrer de Lleida i un altra a la plaça de Pere III. Mitjançant el conveni la cooperativa de Roba Amiga es compromet a col·laborar amb la tasca social de Càritas Malgrat de Mar al poble, proveïnt per poder satisfer la demanda necessària de roba de segona mà. A més, Roba Amiga es farà càrrec de l'excedent de roba que pugui tenir Càritas Malgrat de Mar, fent recollides periòdiques.

Roba Amiga és una cooperativa d'entitats que comparteixen l'objectiu d'enfortir l'acció social i afavorir la inserció laboral de les persones en situació de vulnerabilitat, mitjançant la gestió i el reciclatge del residu tèxtil a Catalunya.