L'Ajuntament torna a apostar per la Brigada Jove per donar feina a l'estiu a 6 noies i nois d'entre 16 i 22 anys

Última revisió 12-12-2019 10:51
06/05/2019

La Regidoria d'Inserció Laboral torna a posar en marxa el projecte Brigada Jove, adreçat als joves de Malgrat de Mar amb l'objectiu d'oferir una primera experiència laboral remunerada durant els tres mesos de la temporada d'estiu. Enguany, s'oferiran 6 llocs de treball. Les instàncies es poden presentar fins el 16 de maig.

El projecte de Brigada Jove és un projecte impulsat per la Regidoria d'Inserció Laboral, adreçat als joves de Malgrat de Mar amb l'objectiu d'oferir una primera experiència laboral remunerada durant els tres mesos de la temporada d'estiu, des de finals de juny a mitjans de setembre. Els joves faran una jornada laboral diària de mitja jornada.


Enguany, 6 joves formaran la Brigada Jove de l'Ajuntament de Malgrat de Mar. El projecte Brigada Jove s'adreça a joves de 16 a 22 anys, que acreditin estar en situació de desocupació, prèviament inscrit al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), i que no cotitizi a cap dels règims de Seguretat Social, i que disposin de la capacitat funcional necessària per al desenvolupament de les tasques del lloc de treball.

Les places que s'oferten enguany són: 1plaça de suport administratiu a l'Àrea de Serveis Personals; 2 de suport a l'Oficina de Turisme; 1 per a la Biblioteca La Cooperativa; 1 per Ona Malgrat, i 1 per a l'Arxiu Municipal.

Aquest projecte es porta a terme gràcies al "Programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020 de la Diputació de Barcelona".

Més informació aquí.