L'emissora municipal es trasllada a l'Ajuntament

Última revisió 14-01-2020 14:25
29/05/2013

Ona Malgrat inicia avui dimecres el seu trasllat. L'emissora municipal deixa els estudis a Hug Descolomer per instal·lar-se a l'Ajuntament.

Els Serveis Municipals han habilitat un espai a la segona planta del consistori, que compta amb un estudi-locutori condicionat acústicament. En aquests nous estudis d'Ona Malgrat, s'hi instal·larà l'equipament tècnic necessari per garantir l'emissió tant en FM com per internet. El transmissor i l'antena de la ràdio es mantindran a l'espai que actualment ocupen al parc del Castell i l'ordinador que permetrà l'emissió en directe es controlarà a distància des de l'Ajuntament.

Quan acabi el trasllat de l'emissora municipal, es començarà a treballar en la producció dels continguts de la temporada 2013/2014. La ràdio apostarà per la informació local i la proximitat. A banda d'emetre continguts a través de la FM, els ciutadans també tindran accés als continguts a la xarxa, en un espai web propi, on hi haurà, entre altres, ràdio a la carta, emissió online, entrevistes, i fins i tot, canals temàtics.

Pel que fa als programes elaborats pels col·laboradors, de moment deixaran d'emetre's. Des de l'Ajuntament no es descarta, però, tornar a comptar amb voluntaris quan el projecte estigui més consolidat.

L'emissora municipal es trasllada a l'Ajuntament
L'emissora municipal es trasllada a l'Ajuntament