Les càmeres de control de trànsit entren en funcionament

Última revisió 12-12-2019 23:10
14/02/2018

La Policia Local ja disposa del nou sistema de càmeres de videovigilància als accessos del municipi. Càmeres controlen 8 punts d'accessos i sortides del poble. L'objectiu és controlar la mobilitat, millorar la seguretat del trànsit, així com prevenir delictes. Les càmeres no serviran per posar multes als conductors.

Les càmeres de control de trànsit que ja han entrat en servei estan situades a 8 punts diferents del poble, que són els accessos i sortides de Malgrat. Es tracta de 8 grups de càmeres col·locats a: carrer Abat Oliba, carrers Girona - Joaquima de Vedruna, Bv-6001 a la rotonda amb el barri de Sant Lluís, carrer Francesc Sanllehí i Bosch (entrada zona industrial de Can Patalina), carrer Guillem de Palafolls, 2 a la rotonda de Països Catalans i Passeig Marítim amb avinguda de Colom.

El sistema de càmeres de vídeovigilància fa lectura i identificació de les matrícules dels vehicles que entren i surten del municipi. Aquesta captura de les matrícules es fa encara que els vehicles circulin a alta velocitat i sigui fosc. A més, permeten una visió de tota la zona de circulació dels vehicles des de 40 metres de distància.

Les càmeres de control de trànsit entren en funcionament
Les càmeres de control de trànsit entren en funcionament