Les obres del carrer Llibertat començaran dimarts vinent

Última revisió 12-12-2019 23:10
26/01/2018

La Regidoria d'Urbanisme informa que les obres per substituir la xarxa de subministrament d'aigua potable del carrer Llibertat es posaran en marxa el proper dimarts 30 de gener. Les obres també inclouran la renovació de l'asfaltat. Amb aquests treballs, els veïns tindran aigua a pressió a casa.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar va enviar a prinicipi del mes de setembre de l'any passat una carta als veïns dels carrers Llibertat, Sant Elm i Carme per preguntar-los si volien que l'Ajuntament portés a terme el projecte de remodelació dels carrers Llibertat, Sant Elm, i Carme, finançat amb contribucions especials a càrrec de l'Ajuntament i els propietaris o si bé, optaven perquè es canviessin les canalitzacions de l'aigua i es renovés l'asfaltat dels carrers, assumint el cost d'aquestes millores l'empresa que gestiona el servei d'aigua potable i l'Ajuntament. Els veïns i veïnes van decidir per majoria que només es portessin a terme les obres per renovar la xarxa d'aigua.

A final del mes d'octubre, es va portar a terme la substitució de la xarxa d'aigua al carrer del Carme, en el tram comprès entre les places de Pau Casals i de Joaquim Ruyra. La setmana vinent s'iniciaran la primera fase de les obres al carrer Llibertat, que afectaran des de Joaquim Ruyra fins al carrer Caporal Fradera. La regidora d'Urbanisme i Serveis i Obra Pública, Mireia Castellà (JXM), ha informat que l'empresa concessionària del servei d'aigua potable, Aigües Potables de Malgrat S.A., assumeix el cost de les obres per renovar els 800 metres de la xarxa perquè sigui a pressió i anul·lar la instal·lació vella. Un cop renovada la xarxa d'aigua, l'Ajuntament de Malgrat de Mar portarà a terme les obres d'asfaltat del carrer.

Les obres del carrer Llibertat començaran dimarts vinent
Les obres del carrer Llibertat començaran dimarts vinent