Les platges inicien demà temporada d'estiu amb tots els serveis

Última revisió 14-01-2020 14:25
31/05/2013

La Regidoria d'Obra Pública, Serveis i Platges informa que demà dissabte 1 de juny s'inicia la temporada estiuenca de platges amb l'entrada en funcionament de tots els serveis. Les platges de Malgrat Centre i l'"Astillero" disposaran de serveis des de demà i fins el 13 d'octubre. Les platges de la Conca i Punta de la Tordera els tindran a partir del 25 de juny i fins l'1 de setembre. El Servei de Salvament i Socorrisme es posarà en marxa el proper 15 de juny al Centre i l'"Astillero" i a la Punt

Les platges de Malgrat Centre i de l'"Astillero" disposaran a partir de demà de dutxes, zones de pícnic, papereres i cartells informatius, entre altres serveis. Les novetats d'enguany són: a la platja de Malgrat Centre una dutxa més que s'ha instal·lat, a prop de la plaça de Xesco Boix, i així ara n'hi ha 4. A més, la propera setmana es col·locaran porteries de futbol davant l'estació de trens. La platja de l"Astillero" estrena Bandera Blava per primer cop i contenidors de recollida selectiva d'envasos.

Les platges de la Punta de la Tordera i de la Conca posaran en marxa els seus serveis el 25 de juny i restaran en funcionament fins l'1 de setembre. La platja de la Conca, però, estrenarà demà l'Escola de Vela, que es posa en marxa les activitats de catamarà, windsurf, caiac de mar, bodyboard, tallers, jocs i gimcanes, a més de casal d'estiu per a la mainada.

El regidor d'Obra Pública, Serveis i Platges, Joan Mercader, ha destacat que la nova temporada de platges a més, de mantenir els serveis habituals com el de salvament i socorrisme, "s'ha ampliat i millorat l'oferta als banyistes amb més infraestructura com una nova dutxa o l'escola de vela, per exemple".

Les platges inicien demà temporada d'estiu amb tots els serveis
Les platges inicien demà temporada d'estiu amb tots els serveis