L'Escola Municipal d'Adults celebra el seu Sant Jordi

Última revisió 12-12-2019 23:31
24/04/2014

L'Escola Municipal d'Adults va celebrar ahir a la tarda els seus tradicionals Jocs Florals, coincidint amb la festa de Sant Jordi. Un total de 180 alumnes de l'escola van assistir a l'acte, que va estar presidit per la regidora d'Acció Social i Ciutadania, Mercè Mora, i el regidor d'Obra Pública, Serveis i Platges, Joan Mercader. L'Escola Municipal d'Adults celebra 20 anys aquest 2014.

L'acte va començar amb la representació de la Llegenda de Sant Jordi a càrrec del grup Contacontes, format per alumnes de l'Escola Municipal d'Adults. La regidora d'Acció Social i Ciutadania, Mercè Mora, va destacar en el seu parlament que l'Escola Municipal d'Adults celebra enguany els seus 20 anys d'història. Mercè Mora va recordar els inicis d'aquest servei, del qual va destacar la tasca pedagògica i social que fa.

Després dels parlaments, Mercè Mora i Joan Mercader van fer el lliurament de premis als guanyadors dels Jocs Florals d'enguany. Després, tots els alumnes van rebre una rosa i un llibre, com ja és tradició. La celebració va finalitzar amb un berenar i ball.

L'Escola Municipal d'Adults celebra el seu Sant Jordi
L'Escola Municipal d'Adults celebra el seu Sant Jordi