L'Oficina d'Informació al Consumidor, avui fins les 13 h a l'avinguda Montserrat

Última revisió 12-12-2019 23:11
01/06/2017

L'Ajuntament recorda que avui l'Oficina d'Informació al Consumidor torna a ser a Malgrat de Mar. El servei de la Diputació de Barcelona ofereix aquest servei de manera itinerant, a través d'una oficina itinerant en una unitat mòbil, que serà a l'avinguda de Montserrat fins les 13 h.

L'Oficina d'Informació al Consumidor ofereix informació a la ciutadania sobre els seus drets com a consumidors, alhora que també assessorament i orientació sobre com fer front als problemes derivats del consum i així com eines per prevenir-los. El codi de Consum de Catalunya estableix que la persona consumidora "té dret a la informació, l'educació i la formació".

El govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAt i CUP, va posar en marxa el passat mes d'abril l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor a Malgrat de Mar de manera provisional amb un autobús rotulat que és una oficina itinerant de la Diputació de Barcelona. Aquest servei s'oferireix el primer dijous de cada mes de 10.30 h a 13 h i resta ubicat a l'avinguda de Verge de Montserrat. S'ha triat el dijous perquè és el dia del mercat setmanal. El govern municipal treballa en l'obertura d'una seu definitiva per acollir aquest servei. La idea és obrir un espai que ofereixi una atenció integral en matèria d'Habitatge i Consum. Aquesta acció es finançarà amb una subvenció de 20.000 euros de la Diputació de Barcelona i la gestió dependrà de l'Àrea de Serveis a la Persona.

L'Oficina d'Informació al Consumidor
L'Oficina d'Informació al Consumidor