Malgrat acull el 2n Festival de Corals Joves de Catalunya aquest cap setmana

Última revisió 12-12-2019 10:51
03/05/2019

130 joves cantaires de desenes de cors d'arreu del país participaran en el 2n Festival de Corals Joves de Catalunya que arrenca aquesta nit a Malgrat de Mar. El Cor Jove de l'Orfeó Català oferirà el concert inaugural del festival aquesta nit a les 21 h a l'Església de Sant Nicolau.

La Federació de Corals Joves de Catalunya organtiza el Festival de Corals Joves de Catalunya a Malgrat de Mar. El certamen aplegarà fins diumenge cantaires dels diferents cors de Catalunya que formen part de la Federació. L'objectiu és que els joves músics puguin compartir experiències conjuntament, formar-se musicalment i fer gaudir de la música al públic d'aquesta població.

La Federació de Corals Joves de Catalunya està formada per vint-i-tres formacions del territori de parla catalana, entre les quals el Cor de Cambra Contrapunt de Malgrat de Mar. El projecte, que inclourà concerts i tallers amb professors de renom, compta amb el suport de l'Ajuntament de Malgrat i es desenvoluparà en diferents espais d'aquest municipi durant tot el cap de setmana.

El Festival començarà avui divendres amb el concert inaugural a l'Església de Sant Nicolau a les 21h, realitzat pel Cor Jove de l'Orfeó Català. Les entrades o donacions anticipades tenen un cost de 10€ i també es poden aconseguir a la taquilla, al mateix dia del concert, per 12€.

Demà dissabte, els joves podran treballar amb diferents professors en diferents tallers. Aquests són el taller sobre" Musicals de Broadway" a càrrec d'Esteve Costa, director i fundador del Cor de Cambra de Sabadell i el taller sobre obres basques que realitzarà Josu Elberdin, compositor i director basc de referència. A la tarda, de 17 h a 20 h, es realitzaran per diferents espais del poble "Concerts en Ruta", un seguit d'actuacions d'alguns dels cors participants i del mateix municipi.

Demà a la nit, a les 22h, The Hanfris Quartet oferiran un concert també a l'Església de Sant Nicolau adreçat als joves cantaires i a tot el públic de la ciutat. Altre cop, les entrades es poden aconseguir anticipadament (8€) o a la taquilla (10€). Totes les donacions anticipades es poden comprar a l'Aula Contrapunt i a la Llibreria la Pilona de Malgrat de Mar. Finalment, diumenge, els joves seguiran treballant al matí i a la tarda, a les 18h, oferiran el concert de clausura del Festival, on mostraran tota la feina dels tallers. El concert també tindrà lloc a l'Església de Sant Nicolau i l'entrada serà gratuïta.

Malgrat acull el 2n Festival de Corals Joves de Catalunya aquest cap setmana
Malgrat acull el 2n Festival de Corals Joves de Catalunya aquest cap setmana