Malgrat promou l'estalvi i l'eficiència en la Setmana de l'Energia

Última revisió 14-01-2020 15:37
19/06/2012

La Regidoria de Medi Ambient s'afegeix aquesta setmana a la commemoració de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, que se celebra fins el 22 de juny, amb un seguit d'activitats. Un taller-joc amb les escoles i una enquesta sobre hàbits de consum energètic són algunes de les propostes de la regidoria per avançar en la difusió de pràctiques més sostenibles. La Setmana Europea de l'Energia Sostenible és una iniciativa de la Unió Europea per promoure l'estalvi i l'eficiència energètica.

La Setmana Europea de l'Energia té com a objectius presentar les activitats dedicades a l'eficiència energètica i les energies renovables, difondre les millors pràctiques, inspirar noves idees i construir aliances per ajudar a satisfer les necessitats energètiques de la UE i els objectius climàtics.
><br> L'Ajuntament de Malgrat està compromès amb aquesta iniciativa des del febrer del 2009 quan es va adherir al Pacte d'Alcaldes/esses contra el canvi climàtic, una iniciativa en matèria de reducció energètica i foment de les energies renovables per al 2020.
><br> Per sumar-se a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2012, la Regidoria de Medi Ambient ha organitzat un taller-joc que porta per títol "Juguem amb energia", adreçat a les escoles del poble, i que tindrà lloc aquest dijous 21 de juny de 10 a 12 h al nou tram de la riera de Sant Genís de Palafolls, entre els carrers de Fonlladosa i Passada. Una altra de les activitats és una enquesta sobre els hàbits energètics, en la qual es pot participar a través de Consensus o bé de la pàgina de Facebook de la Regidoria de Medi Ambient. A més, els informadors ambientals de l'Ajuntament van començar ahir a fer aquesta enquesta pel carrer, els quals lliuraran una Guia de l'Energia a les persones que hi prenguin part. Totes les persones que contestin l'enquesta participaran en un sorteig. Medi Ambient també posarà a la disposició de la ciutadania, a través de la seva pàgina a Facebook, una eina que permetrà calcular la despesa d'emissions de CO2.
><br>

Malgrat promou l'estalvi i l'eficiència en la Setmana de l'Energia
Malgrat promou l'estalvi i l'eficiència en la Setmana de l'Energia