Malgrat vol ser plató de rodatges

Última revisió 12-12-2019 23:31
15/04/2014

Malgrat de Mar s'ha adherit a la Catalunya Film Commission, un servei de la Generalitat que fa d'interlocutor entre productors audiovisuals i els municipis per promoure i facilitar els rodatges. D'aquesta manera, Malgrat forma part d'una base de dades de municipis que s'ofereixen com a escenari per a rodatge de pel·lícules i anuncis.

Malgrat Turisme SL ha vehiculat la proposta, arribada a través del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Amb aquesta adhesió Malgrat està dins el catàleg d'escenaris ofertats per la Catalunya Film Commission a productors locals i internacionals. Aquest servei públic de la Generalitat té com a voluntat promoure i facilitar els rodatges a tot Catalunya amb la idea d'estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual catalana.

Malgrat de Mar treballa ara per elaborar un llistat de possibles localitzacions -platges, muntanya, places, monuments, carrers i edificis, entre altres- per oferir a la indústria audiovisual. La Catalunya Film Commission envia setmanalment propostes de diferents projectes cinematogràfics, televisius o de publicitat que cerquen localitzacions concretes que van des d'una oficina dels anys 60, una platja o un gimnàs de boxa.

Des de Malgrat Turisme SL, s'ha fet una aposta decidida per aquesta iniciativa. L'adjunt de gerència de Malgrat Turisme, Toni Riera, ha explicat que es tracta d'una oportunitat de promocionar el municipi. "Una finestra oberta al món", ha apuntat Riera.

La Catalunya Film Commission va registrar 2.573 produccions l'any 2012. Aquest organisme promoure els municipis adherits a mercats audiovisuals i festivals de cinema de referència com el de Berlín, el de Cannes, el de Donosti o el de Sitges.

Malgrat vol ser plató de rodatges
Malgrat vol ser plató de rodatges