Matí solidari a benefici de Cardiologia de l'Hospital de Sant Joan de Déu, aquest dissabte

Última revisió 12-12-2019 23:19
03/12/2015

El camp municipal d'esports serà l'escenari aquest dissabte d'un conjunt d'activitats esportives amb la finalitat de recaptar fons per a la unitat de cardiologia de l'hospital Sant Joan de Déu. Hi haurà un torneig de futbol 7 benjamí, que disputaran el CE Malgrat, l'Interesportiu Malgrat i el Racing Pineda, una classe de zumba i l'actuació del grup D'Lujo. També hi hauran inflables d'Oktitans i l'animació dels personatges de dibuixos animats Mickey i Minnie.

La iniciativa està promoguda per la Maria José, una veïna de Malgrat que té un fill de 12 anys -en David- que actualment porta un marcapassos. El cor del David és més lent del normal però ell i la seva família no van tenir un diagnòstic de la seva malaltia fins al cap de sis anys de les primeres complicacions. És per això que reclamen que els diagnòstics siguin més ràpids. Les activitats d'aquest dissabte tenen com a objectiu recaptar diners per tal que els hospitals com el Sant Joan de Déu -on van tractar la malaltia del David- tinguin més recursos per poder destinar a la investigació.

L'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha explicat que "des de l'Ajuntament creiem que aquests actes solidaris són importants i hem de posar el nostre granet de sorra per intentar ajudar el màxim a aquesta família".

Matí solidari a benefici de Cardiologia de l'Hospital de Sant Joan de Déu
Matí solidari a benefici de Cardiologia de l'Hospital de Sant Joan de Déu